Property Description

De 3de fase van het project Los Altos de Alicante omvat 22 woningen met 2 of 3 slaapkamers. Qua stijl werd er in tegenstelling tot de 2 vorige fases van Los Altos de Alicante gekozen voor een moderne look, waardoor de woningen hedendaagser ogen en genieten van meer lichtinval.

De woningen zijn oost, zuid of west georiënteerd en beschikken alle over een private tuin (de grootste tuin is 153 m²). Het gemeenschappelijk zwembad van de vorige fase zal ook gebruikt worden door de bewoners van deze fase.

De geplande opleveringsdatum is 30 oktober 2019.

Er liggen veel prachtige stranden op 15 tot 30 minuten van Los Altos de Alicante; waaronder bv. de stranden van El Campello.(op ca 9 km, 15 minuten van het project). Deze regio is omwille van zijn schitterend klimaat zeer geliefd bij zowel Spanjaarden als toeristen, kortom een levendige badplaats die zeer veel te bieden heeft.

El Campello heeft een uitgestrekte kustlijn van zo’n 23 km. Het bekendste strand met een lengte van 3,3 km is Playa Muchavista wat uitloopt in het Playa de San Juan d’Alicante – strand.

Adres
Spain
Alicante
los altos busot

Los Altos de Alicante – fase 3

los altos busot

2 Slaapkamers
2 Badkamers
0 m²
€139.000
Woning ID #1022
Basis Details
Type : Villa
Rubriek : Costa Blanca
Woning ID : 1022
Prijs vanaf : : €139.000
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Oppervlakte : 0 m²
Bouwjaar : 2019
Plot : 140 m²
Contact Agent

 

Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern