Over ons

Dream Estate is onderdeel van Holdorp Management SL.

Bert Holdorp, eigenaar van Holdorp Management s.l. is reeds 23 jaar woonachtig en werkzaam in Spanje.

Vanaf de eerste jaren heeft hij in samenwerking met de grotere lokale bouwbedrijven projecten ontwikkeld en gerealiseerd. Naast de verkoop aan de Spaanse consumenten heeft hij met een consortium van bedrijven de Europese markt succesvol betreden en ook vele Nederlanders aan hun huis in de zon geholpen.

Dit altijd met de filosofie dat een kandidaat koper  ten eerste overtuigd moet zijn dat hij/zij graag in dat bepaalde gedeelte van Spanje wil leven ofwel zijn/haar kostbare vrije tijd wil spenderen. Daarnaast dient men zich te realiseren wat de consequenties zijn zowel economisch als wel sociaal. Het prettige gevolg hiervan is dat momenteel nog vele klanten gelukkig zijn met hun beslissing van jaren geleden en er geen spijtoptanten ongelukkig rondlopen.

Buiten de gekozen woning is de regio dus heel belangrijk. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat onze ontwikkelingen en huizenportfolio zich in de provincie Almeria, aan de Costa Blanca en aan de Costa del Sol bevinden.

De provincie Almeria is relatief onbekend in Nederland maar de enclave Vera-Garrucha-Mojacar staat voor het beste klimaat,ruimte en het nog altijd originele spaanse leven.  Schone lucht en brede ongerepte zandstranden, een schitterend achterland met een diversiteit aan natuur zijn een vaste waarde maar het behoud van de spaanse cultuur,levenstijl en rust zijn wellicht voor onze klanten het belangrijkste gebleken.

In onze beschrijving van de regio kunt u meer lezen over onze Costas.

Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern